Ramses Bekkenk tweede in Wijk aan Zee

De strandrace in Wijk aan Zee werd vandaag een echte ‘Battle’. Een harde wind, regen en een zware technische ronde van 10 kilometer die 4 keer moest worden afgelegd vormden de ingrediënten voor een mooie maar zware race. Richard Janssen pakte de overwinning door in de sprint Ramses Bekkenk te verslaan.

WijkaanZee_RobDuin (1)

‘Na de ‘Crocodile Trophy’ heb ik even gas terug genomen. Desondanks gingen de eerste strandraces nog niet eens zo slecht. Op Texel gooide helaas pech roet in het eten want daar ging het alweer erg goed. Vandaag was ik echter weer een stapje verder en kwam al vrij snel op kop te rijden met Janssen. Dat ik dan in de sprint geklopt wordt is niet zo verassend gezien mijn sprint capaciteiten maar het belangrijkste voor mij was de bevestiging dat de vorm groeiende is. Ook de rest van de ploeg was vandaag erg sterk met Bram, Stefan en Ad op een 5e, 9e en 18e plaats.’, aldus Bekkenk.

WijkaanZee_RobDuin (3)