Ramses Bekkenk klaar voor 36One MTB Challenge

Ramses Bekkenk staat ook dit jaar op 20 april weer aan de start van de 36One MTB Challenge in het Zuid Afrikaanse Oudtshoorn. Vorig jaar wist hij bij zijn debuut de wedstrijd over 361 kilometer door de ‘Klein Karoo’ op zijn naam te schrijven in een nieuwe record tijd van 13 uur 59 minuten en 55 seconden. Ook dit jaar zal de KMC-Fruit to Go biker er alles aan doen om de race wederom te winnen en zijn huidige record tijd te verbeteren.

‘Mijn voorbereiding op de wedstrijd is goed geweest en ik heb lange ritten kunnen maken en ben ook ‘s nachts nog een aantal keren op pad geweest om in het donker te trainen. Afgelopen weekend heb ik mezelf en mijn materiaal in de Hel van Groesbeek nog eens goed kunnen testen en ben tevreden over mijn vorm. Vorig jaar kwam ik al vroeg in de wedstrijd alleen voorop te zitten dus wanneer we met meerder mannen naar de finale gaan moet een nieuw record erin zitten. Uiteraard hoop ik dat ik dan degene ben die over de sterkste benen beschikt in de finale.’, aldus Bekkenk.