Mitsubishi Motors medenaamgever KMC-Koga mountainbiketeam

Het succesvolle KMC-Koga mountainbiketeam heeft in Mitsubishi Motors een medenaamgever gevonden. Per direct heet het team dan ook het KMC-Mitsubishi-Koga team en verplaatst zich voortaan in een Mitsubishi Outlander. Volgens teammanager Martin Schuttert ‘Met ruime zitplaatsen, veel laadruimte en 4WD de ideale partner voor onze ploeg’.

Namens Mitsubishi Motor Sales Nederland licht PR Officer Tamara Oostveen toe: ‘Veel van onze klanten geven aan geïnteresseerd te zijn in fietsen als hobby. Mountainbiken past ook nog eens extra goed bij Mitsubishi. Ons merk heeft een ‘off road’ heritage, met vele overwinningen in het verleden in de Dakar rally en het wereldkampioenschap rally. Bovendien wordt onze pay off ‘Drive@earth’ erg goed door de mountainbikesport gevisualiseerd.

Mitsubishi Motor Sales Nederland was eerder al naamgever van het team en ook afgelopen jaar als co-sponsor bij het team betrokken. Mountainbiken is in Nederland volop in beweging. Niet alleen Topsporters rijden wedstrijden, ook zijn er veel recreatieve beoefenaren van de sport, die vooral langere afstanden, de marathons rijden. In de winter zijn mountainbikestrandraces ongekend populair en ook daar ontmoeten Topsport en breedtesport elkaar.