Karen blij met haar nieuwe Koga 29-er

Karen heeft uit handen van Martin Schuttert, R&D and Product Manager van Koga B.V., haar nieuwe 29-er gekregen. Karen: “Vandaag heb ik een eerste testrit op de 29-er gemaakt! Testrit is een groot woord want ik had na een paar minuten al in de gaten dat hij heerlijk fietst dus heb ik er gelijk een mooie mountainbike-training van gemaakt. De fiets bevalt echt super. Het valt me op dat hij snel en licht rijdt. Met de grote wielen ben je zomaar op snelheid en je rijdt gemakkelijk door op souplesse. Om te weten hoe het stuurt met grote wielen heb ik een aantal technische passages opgezocht en daar stuurt hij moeiteloos doorheen. Ook qua houding bevalt de 29-er direct prima, goede geometrie en ik zat gelijk lekker.
Kortom: Geweldig, fantastisch, super! Ben erg enthousiast!”