Ramses Bekkenk van start in de Adecco Group 24 uur van Cycling Zandvoort

Ramses Bekkenk zal vijf jaar na dato op 15 en 16 juni wederom aan de start staan van de 24 uurs race Cycling Zandvoort. In 2014 pakte Bekkenk in zijn eerste 24 uurs race de overwinning in de solo categorie met een afstand van 850 kilometer over het befaamde autosport circuit in de duinen.  

“Ik start komend weekend in de 36One MTB Challenge in Zuid Afrika en heb dus al veel  trainingskilometers gemaakt. In de 36One rijdt ik het grootste deel s’nachts en ik zal daar dus zeker profijt van hebben tijdens de 24 uur van Cycling Zandvoort. In 2014 was een dergelijke lange race nieuw voor mij  maar intussen heb ik meerdere endurance evenementen gereden en ben benieuwd hoe ver ik dit jaar ga komen. Wie van een uitdaging houdt …  de inschrijving is nog open! ’, aldus Bekkenk.

https://cyclingzandvoort.nl/

foto: Erik Ruigewaard