Ramses Bekkenk naar Salzkammergut marathon

Hij is nog herstellende van een val in de Titan Desert waarbij hij zijn schouder en ribben kneusde maar intussen werkt Ramses Bekkenk al weer toe naar twee nieuwe doelen. Daarvoor moet hij veel uren in het zadel maken want op 6 en 7 juni staat hij aan vertrek bij het NK 24 uurs race in Best om een maand later te starten in de 211 kilometer lange Salzkammergut marathon in Oostenrijk.

RamsesBekkenk

‘Gelukkig ondervind ik niet teveel last meer van mijn val in de Titan Desert want ik moet voor de komende wedstrijden toch even wat extra trainingskilometers maken. De Salzkammergut stond al een tijdje op mijn lijst en dit jaar ga ik em dus eindelijk rijden. Het gaat ook voor mij een compleet nieuwe ervaring worden want ruim zevenduizend hoogtemeters overwinnen in één wedstrijd is iets wat ook ik nog niet eerder heb gedaan. Het gaat een hele uitdaging worden maar ik kijk ernaar uit.’, aldus Bekkenk.