MAIN Energie nieuwe partner KMC mountainbiketeam

MAIN Energie is partner geworden van het KMC mountainbiketeam. De zakelijke energieleverancier is al langer actief als sponsor in de fietssport, maar verbindt haar naam voor het eerst aan een mountainbike team dat op topniveau in binnen- en buitenland actief is.

Dennis Ostendorf, de commercieel directeur van MAIN Energie, benadrukt dat de mountainbike sport zich uitstekend leent voor het type sponsoring dat wij doen: “Dit sponsorconcept sluit naadloos aan op de persoonlijke manier waarop MAIN Energie contact heeft met haar klanten. Net als de topsporters van dit team houden wij er ook van dat onze klanten zich kunnen focussen op hun eigen zaken. Naast de topsport component waarmee wij onze naamsbekendheid verhogen sluit deze samenwerking ook goed aan op de MTB Challenge: het door onszelf georganiseerde mountainbike event op 19 mei. Dit doen wij dit jaar voor het eerst en combineren hierbij sport, gezelligheid en netwerken.”

Martin Schuttert van het KMC mountainbiketeam is blij met MAIN Energie als nieuwe partner. “Met MAIN Energie verbindt een mooie partner zich aan ons team waardoor wij onze atleten op een hoog niveau kunnen blijven ondersteunen in de mountainbike sport. Mooi dat een bedrijf als MAIN Energie de unieke mogelijkheden van onze sport op het gebied van zowel relatie marketing als gezond en actief bezig zijn ziet en ondersteunt.”