Link Consultancy partner van het KMC mountainbiketeam

Link Consultancy gaat het KMC mountainbiketeam in 2023 ondersteunen. Link Consultancy ondersteunt bedrijven binnen de Nederlandse energiesector bij het verbeteren van operationele processen. ‘Wij zorgen voor oplossingen met een duurzaam resultaat. Onze expertise ligt op het gebied van informatiemanagement en digitale transformatie. Voor onze klanten doen wij net dat stapje extra om samen het beste resultaat te realiseren’.

‘Wij associëren ons graag met het milieuvriendelijke en dynamische karakter van de mountainbike sport. Een sport die ik zelf ook graag beoefen en waardoor ik in contact ben gekomen met Gerben Mos en het KMC mountainbiketeam. Het is mooi om als bedrijf een bijdrage te kunnen leveren aan het realiseren van de dromen van ambitieuze sporters.’, aldus Remko IJmker namens Link Consultancy.

Het KMC mountainbiketeam gaat in 2023 in ongewijzigde samenstelling verder met Ramses Bekkenk, Nederlands Kampioen marathon Tim Smeenge, Gerben Mos, Teus Ruijter, Karen Brouwer en Rozanne Slik.