Ingrid van Lubek Nederlands Kampioen Off road triathlonIngrid van Lubek is in Kijkduin voor de zesde keer Nederlands Kampioen Off road triathlon geworden. Met een ruwe zee en een lastig te berijden strand voelde de Hilversumse zich in haar element. “De vorm was vandaag goed maar ook de omstandigheden waren me vandaag op het lijf geschreven. Met een ruwe zee kan ik goed overweg en ik kwam dan ook als tweede het water uit. Op de mountainbike wist ik echter mijn achterstand om te buigen naar een vrij riante voorsprong waardoor ik lekker in mijn eigen tempo aan het looponderdeel kon beginnen. ”, aldus een tevreden van Lubek na de finish.

Ingrid van Lubek is in Kijkduin voor de zesde keer Nederlands Kampioen Off road triathlon geworden. Met een ruwe zee en een lastig te berijden strand voelde de Hilversumse zich in haar element.

“De vorm was vandaag goed maar ook de omstandigheden waren me vandaag op het lijf geschreven. Met een ruwe zee kan ik goed overweg en ik kwam dan ook als tweede het water uit. Op de mountainbike wist ik echter mijn achterstand om te buigen naar een vrij riante voorsprong waardoor ik lekker in mijn eigen tempo aan het looponderdeel kon beginnen. ”, aldus een tevreden van Lubek na de finish.