Je kunt op vele manieren je vakantie vieren, lekker lui op het strand of actief in de natuur. Voor Karen Brouwer van het Mitsubishi Mountainbiketeam is deze keuze niet moeilijk. Na een hectische periode waarin ze haar opleiding diëtetiek succesvol afsluit gaat ze op een welverdiende vakantie, drie weken mountainbiken! Tussen de toertochten in de mooie natuur van Duitsland door pakt Karen elk weekend en passant een mountainbikemarathon mee. Het competitie-element blijft belangrijk, ook op vakantie!

Zo begint de vakantie met winst in de Keilerbike Marathon, gevolgd door winst in de Dünsberg Mountainbike Marathon en afgelopen weekend werd de vakantie afgesloten met winst in de Bullau Bike Marathon. Door de winst in Dünsberg en Bullau eindigt Karen ook nog op een derde plaats in het klassement van de Rosbacher Bike Challenge 2012!

Karen over de wedstrijd in Bullau: “De eerste ronde reed ik lekker mee in een groepje mannen, maar bij het ingaan van de 2e ronde moesten de mannen lossen! 76 kilometer in 3:36 uur, dat is toch een stevige gemiddelde snelheid en na vandaag zijn de benen ook wel een beetje op. Vanavond gaan we weer richting huis en dan neem ik een weekje rust….”