Drie maal winst voor Koga bikers

Zowel in het Duitse Rhens als in Oosterbeek kwamen de Koga mountainbikers dit weekend succesvol in actie. In Rhens reed Ramses Bekkenk na 80 kilometer als eerste over de streep en in Oosterbeek deden Bram Rood en Karen Brouwer hetzelfde.

 ,,Deze Bergrace in Oosterbeek behoort tot de mooiste wedstrijden in Nederland. Op de klimmetjes kon ik lekker mijn ritme vinden en zo een ruime marge op de nummer twee opbouwen.”, aldus Brouwer.

,,Eindelijk lekker weer vandaag maar nog wel veel modder. Halfweg koers ben ik bij mijn medevluchter weg gereden en zag hem pas na de finish weer terug.”, aldus Bekkenk.

,,Dit was een mooie ronde en dan een vier uurs wedstrijd. Daarmee kom je dus op 2500 hoogtemeters! Mijn ploeggenoot Stefan Vreugdenhil wist ook nog als tweede te eindigen dus mooi samen op het podium.”, aldus Rood.

 Ploeggenoot Ad de Brabander kwam bij de twee uurs wedstrijd als vierde binnen en mocht mee op het vijfmans podium.