Cerberus CrossDuathlon 2012

Rond de motorcrossbaan in Groesbeek werd zondag 16 december de 9e Cerberus Crossduathlon georganiseerd. Groesbeek is een bekend parkoers uit de KNWU Topcompetitie, technisch lastig, zeker in natte weersomstandigheden.

Voor het Mitsubishi Mountainbiketeam stond Ingrid van Lubek aan de start. Ingrid over haar race: ” Het was geweldig modderig, dat maakte de wedstrijd technisch wat moeilijker, langer en zwaarder maar wel superleuk! Het lopen in de eerste run ging redelijk, tot de lange klim terug naar de glibberige crossbaan, toen speelde de blessure aan mijn linkerbeen weer op. Gelukkig begon daarna het fietsen en dat ging heerlijk. De 2e run na het fietsen ging helaas een stuk minder waardoor ik net naast het podium eindigde (4e plek).”
De run bike run in Groesbeek werd overtuigend gewonnen door een bekende uit het mountainbike-wereldje, de Finse Riikka Vreeswijk-Kelja. 2e Plaats was voor Linda van Vliet en Lucie van Genugten werd derde.