Stefan Vreugdenhil tweede bij strandrace Ameland

Het KMC team heeft op Ameland goede zaken gedaan met een tweede plaats van Stefan Vreugdenhil in de strandrace en Ramses Bekkenk die als vierde eindigde en daarmee zijn leiderstrui vast hield. In de proloog voorafgaand aan de strandrace was Gerben Mos de snelste gevolgd door ploeggenoot Bart Barkhuis. Mos wist ook het combiklassement over proloog en strandrace te winnen waarin ploeggenoot Martin Schuttert derde werd.StefanPodiumAmeland

‘Helaas had ik een afloper waardoor sprinten om de overwinning er voor mij niet meer in zat toen ik voorop lag met de latere winnaar Bram Imming. Gelukkig wist ik mijn tweede plaats nog vast te houden. Volgende week sluiten we het strandrace klassement af met de finale wedstrijd in Castricum. Een week later rijd ik dan nog in Scheveningen dus nog twee kansen op een overwinning. Daarna maken we ons weer op voor het mountainbike seizoen.’, aldus Vreugdenhil.BartGerbenPodoiumAmeland