Ramses Bekkenk opnieuw koning van de Ardennen

Pinkstermaandag betekent voor Ramses Bekkenk de Ardennes Trophy. Waar anderen er een ontspannen dagje uit van maken spande Bekkenk zich maximaal in op het schitterende maar loodzware parkoers rondom La Reid. Zijn inspanning was niet voor niets want Bekkenk boekte zijn vijfde overwinning in deze klassieker onder de marathons.RamsesLaReid

‘Ik wilde vandaag nog een keer diep gaan van start tot finish en dat is goed gelukt. Dit alles met het oog op de komende periode waarin ik lange wedstrijden op het programma heb staan. Eind mei start ik in Willingen om daar de 130 kilometer marathon te rijden gevolgd door de monsterrace Lauwersoog-Vaals. In Juli naar Oostenrijk voor de Salzkamergut Trophy. Daar denk ik me de ervaring van vorig jaar een korte klassering te kunnen gaan rijden. Eind Juli is het dan al weer tijd voor de Iron Bike.’, aldus Bekkenk.