Koga mountainbiketeam rijdt Mitsubishi Motors

Het succesvolle Koga mountainbiketeam heeft in Mitsubishi Motors een nieuwe partner gevonden. Het team verplaatst zich voortaan in een Mitsubishi L200 pick-up. Volgens teammanager Martin Schuttert: “Met vijf zitplaatsen, veel laadruimte en 4WD de ideale partner voor onze ploeg.”

Namens Mitsubishi Motor Sales Nederland licht Manager PR Debby van der Voort toe: ‘Veel van onze klanten geven aan geïnteresseerd te zijn in fietsen als hoby. Mountainbiken past ook nog eens extra goed bij Mitsubishi. Ons merk heeft met vele overwinningen in het verleden in de Dakar rally en het wereldkampioenschap rally een ‘off road’ heritage. Daarnaast wordt onze pay off ‘ Drive@earth’ ook nog eens goed door de mountainbikesport gevisualiseerd.

Met ‘Drive@earth’ wil Mitsubishi haar milieubewustzijn onderstrepen. Een milieubewustzijn dat verder ook tot uiting komt in Mitsubishi’s leiderschap op het gebied van elektrisch aangedreven voertuigen, zoals de i-MiEV’.

Met het mountainbiketeam is Mitsubishi Motors op tal van evenementen aanwezig om met haar doelgroep in contact te komen. Op deze evenementen zal Mitsubishi Motors haar modellen laten zien, waaronder natuurlijk de nieuwe ASX. Deze sportieve crossover is een prima vervoermiddel om na een stevige mountainbikerit comfortabel naar huis te rijden.