De club van 100

Ben je een enthousiaste mountainbiker of strandracer sluit je dan aan bij onze Club van 100. Voor € 100,-  ex BTW per jaar ontvang je ons teamnieuws en maak je deel uit van ons sportieve netwerk waarin je gelijk gestemde ondernemers ontmoet. Vanuit het team ondersteunen we je met vragen rondom wedstrijden, materiaal en training. Daarnaast organiseren we één keer in het jaar een middag waarin we de mountainbike pakken om een mooie rit te maken. Uiteraard zijn daar ook enkele teamleden bij aanwezig voor mooie verhalen en tips.

Je kunt je aanmelden door een bericht te sturen naar: martin@mountainbiketeam.com

Dirk Tuithof

Welkom bij de Club van 100 Dirk!

Altijd leuk om een oude bekende te verwelkomen bij de Club van 100. Intussen met pensioen maar sterker dan ooit op de mountainbike en met name in de modder niet bij te houden. Dirk is sinds kort ook part-time werkzaam in de verkoop van fietsplezier bij Joop Zandbergen in Grouw!

Roy Strating

Welkom bij de Club van 100 Roy!

Vanuit VeloVitaal wordt Roy getraind door Tim en volgt ons team op de voet. Hij wilde dan ook graag bijdragen aan de continuiteit van ons team door lid te worden van de Club van 100. We zien je binnenkort vast bij één van de wedstrijden Roy.

Johan Gielstra

Welkom bij de Club van 100 Johan!

Als enthousiast mountainbiker draagt Johan ons team een warm hart toe en recent maakte Martin nog een mooie rit vanaf Johan zijn huis in Jubbega naar het Drents Friese Woud.