NoordWijzer partner van het KMC mountainbiketeam

NoordWijzer gaat het KMC mountainbiketeam ondersteunen bij hun mountainbike en gravel ambities. Het Heerenveense bouwmanagement- en adviesbureau voor vastgoed en de bebouwde omgeving verbindt graag haar naam aan de dynamische en milieuvriendelijke mountainbike sport.

“Met Noordwijzer bieden wij duurzame, innovatieve en praktisch uitvoerbare oplossingen voor de nieuwe en bestaande bouwomgeving. Wij associëren ons graag met het milieuvriendelijke en dynamische karakter van de mountainbike sport. Een sport die ik zelf ook graag beoefen en waardoor ik in contact ben gekomen met teammanager Martin Schuttert van het KMC mountainbiketeam. Het is mooi om als bedrijf via deze sport op een actieve manier ons netwerk uit te bouwen en relaties te onderhouden en tegelijkertijd een bijdrage te kunnen leveren aan het realiseren van de dromen van ambitieuze sporters.”, aldus Johan Gielstra namens NoordWijzer.

Het KMC mountainbiketeam bestaat uit Nederlands Kampioen marathon Tim Smeenge (Zeegse), Gerben Mos (Meppel), Teus Ruijter (Siebengewald), Rozanne Slik (Heerenveen) en Mariëlle Trouwborst (Zoetermeer).